1/5
New York Daily News screenshot 0
New York Daily News screenshot 1
New York Daily News screenshot 2
New York Daily News screenshot 3
New York Daily News screenshot 4
New York Daily News Icon

New York Daily News

Sethisto
Trustable Ranking IconPouzdano
1K+Preuzimanja
117MBVeličina
Android Version Icon8.1.0+
Android verzija
10.0.12(27-04-2024)Najnovija verzija
-
(0 Prikazi)
Age ratingPEGI-3
DetaljiPrikaziVerzijeИнфо
1/5

Opis aplikacije New York Daily News

Помоћу апликације Нев Иорк Даили Невс у стварном времену добијате наше ексклузивно детаљно извештавање о причама које су вам најважније, ажурне током дана у облику паузе за вести.


Пронаћи ћете наш јединствени поглед на локалне њујоршке вести, забаву, спорт, криминал, начин живота и још много тога. Пратите своје омиљене спортске тимове уз нашу комплетну покривеност Кницкса, Јетса, Гиантса, Метса, Ианкееса и Рангерса.


ЧИСТ ДИЗАЈН И СМАЛЕ КАРАКТЕРИСТИКЕ:


• Ажурирано током дана како се приче развијају

• Превлачење од секције до секције: лако прегледајте фронтове одељака без напуштања странице

• Направите персонализовани феед вести избором тема које вас занимају

• Сачувај за касније: Чувајте приче, фотографије и видео записе које морате прочитати када будете имали времена да уживате у њима

• Будите у току: Пријавите се за пусх обавештења да бисте добијали најновије вести из наше редакције на персонализованој листи тема

• Читање ван мреже: Преузмите и читајте садржај ван мреже

• Прилагодите величину фонта за оптималну читљивост


ДЕТАЉИ О ПРЕТПЛАТИ:


• Ако сте тренутни дигитални претплатник на нидаилиневс.цом, пријавите се помоћу адресе е-поште и лозинке да бисте добили неограничен приступ садржају апликације. Ако сте тренутни претплатник на штампу, активирајте свој налог на нидаилиневс.цом/ацтивате да бисте добили неограничен приступ апликацијама пре него што се пријавите у апликацију.

• ПРЕТПЛАТНИЦИ НА Е-НОВИНЕ: Ако сте претплаћени на веб верзију нашег еНовина која се отвара у прегледачу и већ сте активирали приступ нашој веб локацији и апликацији, можете се једноставно пријавити у апликацију помоћу адресе е-поште и лозинке. Ако још увек нисте активирали приступ нашим другим дигиталним платформама, посетите нидаилиневс.цом/ацтивате да бисте добили неограничен приступ вебу и апликацијама пре него што се пријавите у апликацију. Ако сте претплаћени на нашу мобилну апликацију еНевспапер, а плаћате путем Гоогле Плаи продавнице, та претплата је самостална и не укључује приступ овој апликацији вести у реалном времену или нидаилиневс.цом; претплатите се на нидаилиневс.цом/субсцрибе да бисте добили неограничен приступ веб локацији и апликацији у реалном времену. Ако имате питања, обратите се цустомерсервице@нидаилиневс.цом.

• Ако нисте претплатници, преузмите апликацију да бисте уживали у 5 бесплатних прича сваког месеца. За пуни приступ, испробајте бесплатни месец неограниченог дигиталног приступа апликацији у реалном времену, нидаилиневс.цом и веб верзији нашег еНевспапер-а; онда је то само 19,99 долара месечно. Обавезно направите регистрацију док сте у апликацији, тако да ћете моћи да се пријавите на веб локацију и еНевспапер када их посетите у веб прегледачима. Верзија мобилне апликације нашег еНевспапер-а захтева посебну претплату.

• Ваша претплата се аутоматски обнавља сваког месеца, осим ако аутоматско обнављање није искључено у оквиру поставки вашег налога најмање 24 сата пре краја текућег периода.

• Вашем рачуну ће бити наплаћено 19,99 УСД за обнављање у року од 24 сата пре краја текућег периода.

• Није могуће отказивање тренутне претплате током активног периода претплате

• Нашу Политику приватности можете прочитати овде: хттп://ввв.тронц.цом/приваци-полици/

• Услове коришћења услуге можете прочитати овде: хттп://ввв.тронц.цом/централ-термс-оф-сервице/

• Питања о вашој претплати, укључујући додавање или уклањање веб приступа нидаилиневс.цом из приступа апликацији, могу се упутити на корисничку службу: цустомерсервице@нидаилиневс.цом.


ТЕХНИЧКА ПОМОЋ И ПОМОЋ:


Ако икада будете имали питања о томе како апликација ради, желите да пружите корисне повратне информације или доживите отказивање или замрзавање након инсталирања исправке, контактирајте нас на цустомерсервице@нидаилиневс.цом. Брза е-пошта нашем тиму за подршку помаже нашим програмерима да брже идентификују и реше проблеме. Трудимо се да имате најбоље искуство уз употребу наше апликације.

New York Daily News - Verzija 10.0.12

(27-04-2024)
Druge verzije
Šta je novoMaintenance

Trenutno nema komentara ili ocena! Da biste ostavili prvi komentar ili ocenu,

-
0 Reviews
5
4
3
2
1
Info Trust Icon
Garantovano dobra aplikacijaOva aplikacija je prošla bezbednosni test za viruse, zlonamerne programe i druge zlonamerne napade i ne sadrži nikakve pretnje.

New York Daily News - Informacije o APK datoteci

Verzija APK datoteke: 10.0.12Paket: com.freerange360.mpp.NYDN
Kompatibilnost sa Android sistemom: 8.1.0+ (Oreo)
Programer:SethistoSmernice za privatnost:http://www.tronc.com/privacy-policyDozvole:41
Naziv: New York Daily NewsVeličina: 117 MBPreuzimanja: 0Verzija : 10.0.12Datum objavljivanja: 2024-04-27 07:56:28Najmanji ekran: SMALLPodržana CPJ: x86, x86-64, armeabi, armeabi-v7a, arm64-v8a
ID paketa: com.freerange360.mpp.NYDNSHA1 potpis: 99:12:7A:2A:A4:DA:E7:3A:82:E6:20:FF:8D:4F:03:BE:BA:AF:AC:4EProgramer (CN): James SandlinOrganizacija (O): freerange360Lokacija (L): PortlandZemlja (C): USDržava/grad (ST): OR

Poslednja verzija aplikacije New York Daily News

10.0.12Trust Icon Versions
27/4/2024
0 preuzimanja117 MB Veličina

Druge verzije

10.0.8Trust Icon Versions
9/4/2024
0 preuzimanja117 MB Veličina
10.0.0Trust Icon Versions
14/1/2024
0 preuzimanja117 MB Veličina
8.7.3Trust Icon Versions
20/11/2023
0 preuzimanja117 MB Veličina
8.7.2Trust Icon Versions
6/11/2023
0 preuzimanja117 MB Veličina
8.7.1Trust Icon Versions
30/10/2023
0 preuzimanja117 MB Veličina
8.7.0Trust Icon Versions
12/6/2023
0 preuzimanja30 MB Veličina

Aplikacije u istoj kategoriji

Možda će vam se takođe dopasti i...